Mijn verhaal

Hallo allemaal! Ik ben Hanne Thys, een bezige dertiger. Als hoofdberoep ben ik leerkracht in het secundair onderwijs, maar daarnaast hou ik ervan om mensen mooi te maken en bezig te zijn met kapsels. Aanvankelijk was dit mijn hobby en mijn passie, maar nu heb ik er eindelijk ook mijn bijberoep van gemaakt.

Waar het allemaal begon

Stilzitten is niets voor mij. Daarom ga ik al 28 jaar mee op chirokamp: eerst als lid, vervolgens als leiding. Toen ze mij na mijn carrière als chiroleidster vroegen om Veebee (volwassen begeleiding) te worden, deed ik ook dit met alle plezier! Al snel ging ik terug mee op kamp in de functie van Veebee en kookouder.

Het is ook via mijn chirocarrière dat ik mijn talent en passie voor kapsels ontdekte. Drie jaar geleden was er een chiroafdeling zonder vrouwelijke begeleiding en de mannen bakten er maar weinig van om ’s morgens de haren van de meisjes te doen. Ik schoot ter hulp, begon met een doodgewone vlecht, kreeg toen uitleg over een opvlecht en ik was vertrokken! Ineens had ik de smaak helemaal te pakken!

Een jaar geleden, was het dan zover: ik starte mijn eigen zaak op! Met fierheid stelde ik hier “Level up 4 You” voor. Hopelijk kan je op deze website alle informatie terugvinden die je zoekt en anders mag je mij natuurlijk altijd een mailtje sturen.

Groetjes en hopelijk tot snel!

Hanne

 

Aan het werk!

Mijn opleidingen

Basisopleiding Hairstyling @ Wellness Academie te Hasselt
Gevorderde opleiding Hairstyling @ Schoonheidsschool te Hasselt
Trendy Salonkapsels @ Miranda Mulders van "De Haarschool" en Inge Donkers van "Vlecht IDee" te Veldhoven
Arabische kapsels @ Zohra Handiri te Wilrijk
Bruidskapsels @ Ilka Vermeiren van "Greenhouse Stylingbar" te Berlaar
Vlechttechnieken @ Mooi bij Maaike
Beauty Essentials @ MUD te Antwerpen

En het allerbelangrijkste: Oefenen, oefenen en nog eens oefenen.